Închide meniul

Dinamo, într-o situație financiară critică. Anunțul lui Ionel Dănciulescu

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2020, 5:10

Reclamă
Dinamo, într-o situație financiară critică. Anunțul lui Ionel Dănciulescu

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via hepta

Dinamo, într-o situație financiară critică. Anunțul lui Ionel Dănciulescu

”Clubul va trebui să plătească minimum un salariu sau două salarii, e literă de lege. Am și vorbit cu Bogdan Bălănescu astăzi și va încerca să facă niște plăți. Dacă vrei să te înțeleagă jucătorul trebuie să lași și tu cu ceva din partea ta”, a declarat Dănciulescu pentru Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Dinamo, șanse mari să intre în șomaj tehnic

Sunt șanse mari ca jucătorii lui Dinamo să intre curând în șomaj tehnic. Dănciulescu spune că de gestionarea situației se ocupă Bogdan Bălănescu. 

”Am vorbit foarte puțin cu jucătorii și cu lumea de la Dinamo. E o problemă de care se ocupă Bogdan Bălănescu, am înțeles că a discutat cu jucătorii în mare parte și a rezolvat aceste probleme. Nu am de unde să știu mai multe lucruri. Din ce am vorbit cu 2-3 jucători, e clar că au primit aceste înștiințări”, a spus Dănciulescu pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și