Închide meniul

Bogdan Planic, al șaselea jucător de la FCSB trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2020, 15:32

Reclamă
Bogdan Planic, al șaselea jucător de la FCSB trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Bogdan Planic, al șaselea jucător de la FCSB trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali

Planic devine al șaselea jucător în această situație după Bălgrădean, Momcilovic, Stan, Gnohere și Adi Popa. Becali a luat această decizie în cazul lui Planic deoarece sârbul nu a vrut să își prelungească contractul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Toată lumea trebuie să înțeleagă”

”Pe Planic l-am trecut și pe el la șomaj tehnic, și gata! De ce? Pentru că nu a semnat noul contract. Aaa, dacă va accepta, atunci o să-i dau și lui diferența față de ce ia de la șomaj”, a declarat Becali pentru Pro X.

Becali continuă să ia astfel de decizii în contextul în care va urma o criză economică puternică în România din cauza pandemiei de Covid-19.

”Nu am spus de la bun început că așa fac? În situații d-astea, toată lumea trebuie să înțeleagă. Cine nu, pac, șomaj tehnic și gata!”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și