Închide meniul

"Va ajunge la echipa națională!" Coșmarul lui Dinamo, pariul lui Dani Coman: "Mă cam pricep la portari!"

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 6:01 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:39

Reclamă
"Va ajunge la echipa națională!" Coșmarul lui Dinamo, pariul lui Dani Coman: "Mă cam pricep la portari!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Coșmarul lui Dinamo, pariul lui Dani Coman: "Mă cam pricep la portari!"

Coman are mare încredere în goalkeeper-ul celor de la Astra, despre care este sigur că va ajunge la echipa națională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îl cunosc pe Popică (n.r.- Mihai Popa), este un băiat fantastic. Mă cam pricep la portari, o să vedeți că va ajunge un portar de echipă națională. 

Putea să-l mai întoarcă de șapte ori, că tot apăra acel penalty. Am avut încredere că putem câștiga la penalty-uri, deși am avut emoții", a spus Dani Coman la finalul meciului.

Mihai Popa și secretul penalty-urilor aparate

Tânărul Mihai Popa a apărat poarta giurgiuvenilor la loteria penalty-urilor. Goalkeeper-ul de 20 de ani a fost în culmea fericirii după calificarea în finală.

"Ştiam unde vor trage. Nu mi-a spus nimic. Dani, are mare încredere în mine. A fost un sezon foarte greu, luptăm pentru salvarea de la retrogradare. Ruşinea o spălăm în campionat. Trebuie să câştigăm acolo", a declarat Popa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și