Închide meniul
Video

Liber la bătaie în mai! iFight e miercuri, 12 mai, pe Antena 1. Nu rata Gala Heroes, cu Bombardierul Pascu, Laurenţiu Călugăru şi Alin Chirilă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 17:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:16

Reclamă

Englezii i-au spus tancul pentru forţa pe care o emană în cuşcă! Alin Chirilă face MMA de zece ani în Anglia, a câştigat două centuri în cuşcă şi acum vine să arate că e cel mai bun şi în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Românii au spiritul de războinici în ei, care chiar dacă sunt puşi jos, la podea şi sunt "tocăniţi", se ridică mândri tot timpul şi dau tot ce au mai bun", a spus Alin Chirilă. 

iFight e pe 12 mai, la Antena 1

Alin Chirilă i-a impresionat pe englezi şi cu tatuajele lui.

"La fiecare meci mi-am bătut câte unul. Povestea mea, animal în cuşcă", dezvăluie Chirilă. 

În pandemie, Chirilă nu va avea parte şi de susţinerea fanilor în bătălia de la Antena 1, cu greul Ungariei, Kertesz.

Reclamă

"În Londra am fost de două ori 'main event' şi am adunat chiar foarte, foarte mulţi fani români. Îmi ridicau vibe-ul foarte mult şi eram super-hotărât pentru orice", a mai spus Chirilă. 

iFight, cu Chirilă, Bombardierul Pascu şi Laurentiu Călugăru e miercuri, pe 12 mai, după iUmor. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și