Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Maria, dansatoarea la bară bună la toate! Joacă fotbal în tocuri şi le promite un cadou "incendiar" oltenilor dacă iau titlul

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 17:09 / Actualizat: 11 iunie 2022, 15:09

Reclamă

Dansul la bară a fost recunoscut că sport, iar fetele visează să se întreacă la Jocurile Olimpice: „Mi-aș dori, da! Chiar mi-aș dori (n.r. să reprezint România)”, spune Maria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vremuri de pandemie, Maria se antrenează la bara din sufragerie. Pisica îi ține de urat și îi dă idei. Fata vrea să facă un dans împreună cu pisica.

„(n.r. Ce are o dansatoare la bară în geantă?) Magneziu, pantofi, spirt, șervețele. Bineînțeles (n.r. că spot să merg pe tocuri), pot să și alerg. Joc și fotbal în ele, da”, a explicat Maria.

Maria, „cadou” pentru vedetele Craiovei dacă câştigă titlul

Maria ține cu Craiova la fotbal. Fata i-ar încânta pe Ivan și Cicâldau cu o singură condiție: dacă câştigă titlul. „Bineînțeles! Bineînțeles, o să fiu majoreta lor”, s-a amuzat Maria.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și