Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Marian Drăgulescu învaţă japoneza şi s-a apucat de grădinărit! Unde s-a mutat înainte de Olimpiadă: "Mă bucur de aer curat"

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 17:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:17

Reclamă

Sătul să stea în casă din cauza pademiei, Drăgulescu a dat apartamentul de la bloc pe o casă în Pantelimon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu s-a mutat la casă din cauza pandemiei

"Abia ce m-am mutat şi eu. Mă bucur aici de aer curat, soare, mă voi apuca şi de grădinărit", a spus Marian Drăgulescu.

Olimpiada de la Tokyo va fi a 5-a pentru Drăgulescu. Vrea aurul olimpic, dar şi să-i dea gata pe japonezi. S-a apucat să le înveţe limba.

"Konnichiwa! (n.r. Bună ziua!) Mai ştiu câteva cuvinte", s-a mândrit Drăgulescu.

La Tokyo, Drăgulescu nu se va bucura de prea multă libertate. Japonezii au transmis că regulile vor fi dure din cauza pandemiei. 

Reclamă

"Nu vom avea voie absolut deloc să vizităm oraşul", a spus multimplul campion mondial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și