Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Ana Bogdan şi Simone Tempestini, iubire la cota 2.000! Frumoasa din tenis s-a urcat pe schiuri de Dragobete. Ce vrea să facă, dacă va avea copii

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 20:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:19

Reclamă

Ana Bogdan şi Simomne Tempestini fac pereche şi pe pârtia de schi. Frumoasa din tenis e din Sinaia şi s-a urcat pe schiuri de la 2 ani. Sora ei este instructor de schi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan şi Simone Tempestini, la cota 2.000

Ana Bogdan: Mi-ar plăcea să venim în fiecare zi la schi. Pentru mine, pârtia asta are ceva deosebit şi pentru mine aici e acasă. Dacă voi avea copii, cu siguranţă ăsta va fi primul lucru pe care-l voi face cu ei, îi voi pune pe schiuri. 
Reporter: Cum ai reacţiona dacă în spatele tău ar fi un pui de urs?
Simone Tempestini: Cred că aş putea să alerg mai repede ca el! Schiez şi eu destul de bine. Îmi place foarte mult. Am început de mic, de la 3-4 ani. 

Pentru cei doi îndrăgostiţi, Dragobetele este în fiecare zi. 

Ana Bogdan: Eu îl simt pe Cupidon prin preajma noastră. Nu pun foarte mare preţ pe aceste zile, nici pe Valentine's Day, nici pe Dragobete. Prefer ca în fiecare zi să fie câte ceva drăguţ. 
Reporter: Noi suntem la cota 2.000. Iubire voastră este peste cota 2.000?
Simone Tempestini: Eu cred că da.
Ana Bogdan: Da!

Şi pe Ana o tentează să îşi încerce norocul la raliuri, sportul în care iubitul ei a ajuns de cinci ori campionul României.

Reclamă

Reporter: Ar putea să îţi fie adversar?
Simone Tempestini: Sincer, sincer. E foarte greu.
Ana Bogdan: De la asta îmi iau gândul oricum (n.r. râde în hohote).  

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și