Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Vlăduţa Lupău, mesaj de sărbători pentru Gigi Becali! E gata să facă show la petrecerea de titlu: “Cânt dacă mă cheamă!” Aşteaptă un telefon şi de la Halep

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2020, 8:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

Reclamă

Vladuţa Lupău a cântat pentru Dan Petrescu şi Deac la petrecerile de titlu. Soţul ei a fost portar la CFR. Adrian Rus s-a retras astă vară, dupa ce a ieşit campion pentru a treia oară cu CFR. E dispusă să cânte şi pentru marii rivali ai soţului său. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cânt şi la FCSB dacă mă cheamă, cânt şi la Craiova. Fotbaliştii, să zic, de la fiecare echipă din România îmi ascultă muzica prin vestiare, autocare, când câştigă meciuri", a spus Vlăduţa Lupău.

Vlăduţa a lansat o melodie de Crăciun şi l-a convins şi pe Rus să apară în videoclip.

"Mă bucur acum că nu mai joacă, sincer! Avem timp de petrecut împreună, suntem tineri, acum trebuie să petrecem timp împreună, nu?", a mai spus Vlăduţa Lupău.

Vlăduţa Lupău vrea să îi cânte colinde Simonei Halep

Vlăduţa şi Adrian Rus au venit pe cai la nunta lor. Cei doi s-au căsătorit în pădure. Vlăduţa l-a cucerit uşor pe portarul Rus, dar şi pe fanii care îi urmăresc toate postările de pe Instagram sau Youtube.

Reclamă

" Îl am pe vino-ncoa', nu ştiu ce înseamnă vino-ncoa' ăla, dar cred că prin asta i-am atras cumva", a mai spus Vlăduţa Lupău.

Anul trecut, Simonei Halep i-a cântat Hruşcă la masa de Crăciun. Vlăduţa se oferă să-i cânte ea colinde Simonei la anul, care este şi sportivul ei preferat.

"Categoric Simona Halep pentru că e cea care i-a dat României un nume mare în secolul asta. De mică îmi plăcea să mă uit la fotbal cu tatăl meu, cred că ţineam cu Steaua şi acum îmi place să mă uit când joacă CFR sau PSG", a mai spus cântăreaţa de muzică populară. 

Reclamă 4 / 0/3

Vlăduţa reuşeşte să se menţină într-o fomă perfectă şi fără să meargă la sala.

"Îmi mai zice Adi hai la sala, nu vreau! De ce să fac sport? Să mă chinui? Când pot să nu fac", a mai spus Vlăduţa Lupău.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:00 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-0, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, este acum în AntenaPLAY! Românul, condamnat să câştige 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! Vezi toate știrile
Citește și