Închide meniul
Video

Ana Maria Branza s-a ales cu o noua poreclă în cel mai ciudat an din viata ei

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2020, 17:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:55

Reclamă
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Reclamă
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:16

David de Gea, aproape de revenirea în fotbal! Clubul la care poate ajunge, după 1 an de absență

21:12

Federico Piovaccari, anunţ „şoc” înainte de dubla FCSB – Virtus: „Mă retrag din fotbal pe Ghencea”! Şi-a ales noua meserie

20:45

Didier Deschamps a „luat foc” înainte de Spania – Franța! Mesaj dur pentru contestatari: „Uitați-vă la altceva!”

20:32

Emilia Stroe, dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec: „A avut semipareză, iar Gigi Becali zicea că se alintă”

20:19

Elina Svitolina a plâns după ce s-a calificat în sferturi la Wimbledon: „O zi foarte grea”

20:04

„Afirmații mincinoase!” Mama lui Denis Alibec l-a făcut praf pe Giovanni Becali! Declația de la care a pornit „războiul”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și