Închide meniul
Video

Cea mai nouă poveste de dragoste din sport! Ana Bogdan şi pilotul Tempestini s-au îndrăgostit în plină pandemie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2020, 19:30

La Ana Bogdan şi Simone Tempestini, sportul se face în cuplu. Tempestini a devenit adversarul de la fileu al Anei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu nu-mi doresc să-l învăţ prea mult ca nu cumva să mă şi bată, să câştige el…glumesc!", a dezvăluit ocupanta locului 91 WTA pentru AS.ro.

Meciul de tenis a fost doar încălzirea. Ana Bogdan a vrut să încerce şi ea senzaţia de la raliuri.

"Să facem schimb…să fie el copilot şi eu pilot, dar nu cred că are el curaj, nu stiu daca ar avea el curaj să facă asta. Recunosc că m-ar încânta meseria de pilot. Lui nu i-am spus încă, dar află acum", a mai spus Ana Bogdan.

Zis şi făcut. Ana şi Simone au mutat acţiunea pe circuit. Pentru început, la karting. 

Reclamă

"Este un campion, are foarte multă experienţă şi este şi iubitul meu. Am toate motivele să spun că este cel mai bun!", a ţinut să asigure Ana. 

"Ea şofează bine, este prudentă. Câteodată am vazut că se grăbeşte un pic…", a precizat şi Simone Tempestini.

Ana Bogdan şi Simone Tempestini au devenit un cuplu pe timp de pandemie. 

Reclamă 4 / 0/3
"Îmi place foarte mult de ea şi e normal să îmi doresc să fie doar a mea!" 
 
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și