Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Fetele de la Miss "Bikini – Fitness" au pacheţele de muşchi şi un zâmbet perfect! Sacrificiile pe care le fac ca să arate aşa

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2020, 17:10

Reclamă

Au pacheţele de muşchi şi zâmbesc perfect. Însă doar ei ştiu cât se chinuie pentru un corp perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportivii care combină culturismul cu fitness-ul au alimentaţia la gramaj fix şi la ore fixe. De cinci ori pe zi! Seniorii Diana şi Mădălin sunt împreună si în sală şi acasă.

"La 20 de ani am intrat într-o sală de fitness şi m-am îndrăgostit pe loc!", spune Diana Preda. 

"La mare nu ştiam, să rămân pe şezlong. Toată lumea se uită, n-am ce să fac. Mă uitam să mai vină un sportiv, să se întâmple ceva", a spus şi Mădălin Soare. 

"Prietenii mei mâncau pizza, eu mâncam piept de pui cu orez", a spus şi Andrei Trocea. 

Reclamă

Juniorii Andrei şi Roberta sunt deja colecţionari de medalii şi trofee.  Andrei tocmai a cucerit titlul mondial.

"Am fost şocat, pot să vă spun. Înseamnă enorm", a spus Andrei Trocea. Iubita Roberta e vicecampioană mondială.

Ea a practicat prima oară atletismul, sport pe care l-a iubit până la lacrimi! 

Reclamă 4 / 0/3

"Am trăit cele mai frumoase momente. Când am renunţat la atletism, trebuia să mă regăsesc în ceva", spune Roberta Năstase. 

Pandemia loveşte purternic sportivii. Vor fi probleme mari pentru cele 250 de săli din Bucureşti.

"Jumătate dintre ele sunt în pragul falimentului. Este un mod de viaţă, ce poate fi mai frumos?", spune şi Dănuţ Enuţă. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și