Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Un fost campion al României a devenit primar în comuna Apold. "I-am dovedit! Rău de tot i-am bătut"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2020, 18:03

Campion cu ardelenii în 2008, 2010 şi 2012, Mureşan a ieşit primul la alegeri în comuna Apold. Fotbalistul s-a mutat de ceva vreme în comuna din judeţul Mureş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Mureşan a devenit primar 

Fost jucător de naţională, Gabi Mureşan a obţinut peste jumătate din voturi.

"Să ştii că n-a fost uşor, dar i-am dovedit! Rău de tot i-am bătut", a reacţionat fostul mijlocaş pentru AS.ro.

Să pună apă în comună şi să asfalteze străzile. Acestea sunt primele proiecte de care Gabi Mureşan vrea să se ocupe.

"Eu cred că voi fi mai bătăios. Ştiu că pot cu echipa tânără pe care o am lângă mine. Am realizat că oamenii chiar sunt necăjiţi!", a mai spus cel care a cucerit Supercupa României atât cu CFR, cât şi cu ASA Târgu Mureş. 

Reclamă

Mureşan vrea să readucă şi fotbalul la Apold. Cu CFR Cluj a cucerit trei titluri, trei Cupe al României şi două Supercupe.

"Echipă de fotbal nu avem în acest moment. E greu de spus dacă aş juca şi eu, dar azi chiar mă simt în stare şi pot să joc", a declarat primarul de 38 de ani.

Cât a fost jucător, nu a semnat niciodată ca…primarul!

Reclamă 4 / 0/3
"Eu întotdeauna am citit înainte ce am semnat. N-am avut avocat şi nu am fost niciodată păcălit"
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-1! Rivaldinho a reuşit să egaleze! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și