Închide meniul
Video

Pandemia i-a stricat planurile legendei din K1, Bonjasky! Olandezul abia așteaptă să revină în România

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 17:34

Reclamă

”Am grija de mine, nu fumez, nu beau alcool. Cateodata mananc cateva prajituri. Foarte important este sa continuam sa zambim, sa radem”, a împărtășit Bonjaski din metodele sale

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei titluri de campion mondial a castigat Bonjasky in K-1. Ultima data in 2008, in fata lui Badr Hari. Galele de astazi nu ii se mai par la fel de spectaculoase.

”Ce imi lipseste cu adevarat sunt luptele din arenele mari”, mărturisește fostul mare campion. ”Cand inca luptam, aveam 4,6 sau 8 luptatori de calitate intr-o gala. In acest moment poate sunt doi luptatori buni intr-o gala”

Peste 1000 de elevi are Bonjasky la academia lui. Pandemia l-a afectat si pe el, dar îi este dor de România

Remy Bonjasky a fost și el afectat financiar de pandemia noului coronavirus, dar continuă să fie optimist, mai ales că îi este dor de România. 
”Daca iti inchizi afacerea este greu sa revii. Sper ca totul sa se duca, sa apara vaccinul, sa pot sa vin in Romania si sa va salut pe toti”, a încheiat olandezul.  

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și