Închide meniul
Video

Dinamo e Cenușăreasa lui Nelu Vlad! Solistul Azur suferă pentru echipa sa de suflet. Discuţia avută cu Budescu

Antena Sport Publicat: 19 august 2020, 17:29

Reclamă

Dinamo e Cenuşăreasa lui Nelu Vlad, solistul trupei Azur, cu care cântă de peste 40 de ani. De Dinamo s-a îndrăgostit de mic. Noua generaţia îl face să sufere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Perioada actuală din fotbalul nostru e lamentabilă, lamentabilă. Cum ajung afară, soarele de afară este prea tare pentru ei şi pălesc imediat. Se ofilesc la prima rază de soare occidentală", a declarat Nelu Vlad pentru AntenaSport.

Nelu Vlad a încercat să-l aducă pe Budescu la Dinamo

Nelu Vlad a plâns de multe ori pentru Dinamo. L-a întristat şi prietenul Budescu, pe care îl vedea dinamovist.

"Când am văzut zvonul, l-am sunat imediat, mă aşteptam să zică: "Da, nea Nelu, vin la Dinamo!" dar nu vine", a mai spus Nelu Vlad.

Nelu Vlad vrea să facă imn pentru Dinamo

Nelu Vlad e pregătit să le facă un imn dinamoviştilor şi are mare încredere in spanioli.

Reclamă

"Peste trei ani, să sperăm că vom câştiga Cupa Campionilor Europeni!", a încheiat Nelu Vlad.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și