Închide meniul
Video

Povestea impresionantă a olimpicei la chimie care goneşte călare în cele mai grele concursuri de anduranţă

Antena Sport Publicat: 15 august 2020, 17:02 / Actualizat: 16 decembrie 2022, 17:25

Reclamă

Sunt micuţele amazoane pentru care călăria este cea mai mare pasiune. Prietenia cu caii lor e una specială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mara Păun e olimpică la chimie iar cea mai mare parte a timpului şi-o dedică întrecerilor de echitaţie.

Cinci zile pe săptămână le stau de dimineaţa până seara la grajd„, spune Mara Păun pentru AntenaSport.

Cursele de anduranţă se întind şi pe trasee de 80 de kilometri.Mara şi iapa ei, Zora, se înţeleg de minune.

Are un punct în care îi place să fie scărpinată. Tot concursul noi vorbim, suntem singure şi acum pe linia de finish am vorbit cu ea tot drumul. Uneori mă enervează, dar la sfârşit nu pot să nu-i mulţumesc, adică m-a cărat în spate atâţia kilometri„, mai spus Mara.

Reclamă

Micuţa Sofia e pasionată de pictură şi muzică, dar cel mai bine se simte alături de calul ei. Fetiţa abia a aşteptat să împlinească 10 ani, pentru a putea participa la primul ei concurs, la Buftea.

Când sunt pe el, îi zic ‘hai, băiatu’, bravo, bravo! Calm e bine, dar liniştit nu pentru că dacă îl apucă vreo nebuneală, nu e bine să fii liniştit„, spune şi Sofia Berevoianu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 16:00 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și