Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Gigi Becali a jurat că nu mai dă bani pe jucători, dar se poate răzgândi! Cel pe care îl vrea la FCSB umblă cu Biblia după el: "O ţin cu mine în maşină, la meciuri"

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 20:35

Reclamă

Alexandru Albu e al Chiajnei, dar a jucat la Clinceni în ultimul sezon. Becali îl vrea neapărat la FCSB. 300 de mii de euro cer şefii Chiajnei. Iniţial, Becali a oferit doar 50.000 de euro, la insistenţele lui MM Stoica. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cu mine nu e nicio problemă să se înţeleagă. Trebuie să se înţeleagă cu clubul. Stau cu puţine emoţii. Aştept cu nerăbdare, sper să se rezolve", a spus Alexandru Albu în exclusivitate la AntenaSport. 

Alexandru Albu l-a cucerit pe Becali. Patronul a aflat că fundaşul nu pleacă de acasă fără Biblie.

"Aproape la fiecare meci o am cu mine în ghiozdan. O ţin şi în maşină când conduc", mai spune Albu, care aşteaptă o invitaţie de la Becali la Muntele Athos.

Alexandru Albu aşteaptă o invitaţie de la Gigi Becali

"M-aş duce pentru că toată lumea ar trebui să meargă să se roage. Dacă nu ne rugăm, uitaţi ce se întâmplă", mai spune Albu.  

Reclamă

Albu se aşteaptă să primească şi o icoană, dacă va fi chemat de Becali la Palat să semneze contractul. 

"Mă aştept să îmi dea dânsul. La semnătură, când va fi, să pună contractul şi eu vin cu pixul", a mai spus Alexandru Albu. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și