Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Bourceanu s-a lăsat de fotbal şi se ocupă de afacerea familiei! Pitbull în teren, fostul mijlocaş se apucă de antrenorat

Silviu Corneanu Publicat: 24 iulie 2020, 17:08

Reclamă

Alexcandru Bourceanu şi-a deschis un centru de recuperare în Bucureşti. Afacerea a avut însă de suferit în vremuri de pandemie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acum pare că se mai mişcă lucrurile, azi avem chiar primul sportiv după ceva timp, dar e complicat", a anunţat Bourceanu într-un interviu pentru AntenaSport.

Bourceanu vrea să devină antrenor

Bourceanu s-a lăsat de fotbal şi vrea să se apuce de antrenorat. Acesta se pregăteşte să îşi ia licenţa de antrenor. El a citit toate cărţile despre fotbal, în izolare.

"Cred că ce am învăţat în cariera mea de jucător e mult mai puţin decât ce am învăţat în ultimele luni. Văd foarte diferit fotbalul acum decât cum îl vedeam acum câteva luni. Am multe idei, multe dintre ele sunt contradictorii. 

Sigur, îmi plac antrenorii mari. Vreau să fiu cu totul altfel decât eram ca jucător. Asta sunt motivat să fac şi cred că e lucur pe care l-aş putea face cel mai bine. N-am fost niciodată un tip dur. Am fost doar foarte energic", a mai spus Bourceanu.

Reclamă

Concurs AntenaSport – "Brazilienii României"

Bourceanu i-a cucerit pe fani cu alunecările, nu cu fentele, precum brazilienii. Fă o jonglerie magică, dă un gol extraterestru şi pune clipul pe www.antenasport.ro.

Câştigătorii concursului "Brazilienii României" vor face echipă cu Eric la TV şi vor câştiga premii.

"Brazilian n-am fost niciodată, cu siguranţă. Să pasez mingea, puteam cât de cât, dar brazilian n-am fost sigur", a mai spus Bourceanu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și