Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Fotbalul, religie în familia Iordănescu. Maria îl susține necondiționat pe tătăl său. ”În casă se dezlănțuie Jihadul, să zic așa”

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 17:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:39

Reclamă

Exact acum patru ani, Maria Iordănescu şi fraţii ei erau în tribună la Paris. România antrenată de Iordănescu deschidea balul la Euro, cu Franţa. Şi Edi Iordănescu visează la naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Iordănescu: ”Promit că voi fi alături de Edi Iordănescu”

”Noi am fost toți patru acolo și îi spuneam fratelui meu că abia aștept momentul să te văd și pe tine acolo, pentru că știu că muncește.El va ajunge acolo, va merita să ajungă acolo și promit că voi fi lângă el!”, a declarat Maria Iordănescu, pentru AntenaSport.

Iordănescu dă numele arenei din Voluntari. Numele lui a fost propus și în Ghencea. 

”Cred, totuși, că Steaua e acasă pentru familia noastră și n-aș putea să țin vreodată cu altă echipă”, a mai spus Maria, pentru AntenaSport.

Maria Iordănescu, fană a fotbalului datorită tatălui său

Toată copilăria Mariei e legată de fotbal. S-a consumat prea mult pentru tatăl ei și nu mai vrea la stadion.

Reclamă

”Împreună cu frații, când începeam să plângem ne retrăgeam la baie, ne dădeam un jet de apă pe față și apoi ne întorceam înapoi în tribună să-l susținem. Nimeni nu rezistă la meciurile tatălui meu. Nici eu, nici mama, nici frații. În casă se dezlănțuie Jihadul, să zic așa. Eu mă duc la mine în cameră, deschid televizorul și îl dau mai tare ca să nu-l aud”, a concluzionat Maria. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și