Închide meniul
Video

Un atlet i-a pus pe fugă pe românii care s-au distrat la mare. A aruncat cu suliţa pe plajă!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 18:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:39

Turiştii care au fost în weekend la mare au stat departe de campionul României la aruncarea suliţei. Băiatul care visează să dea lovitura la Tokyo se antrenează pe plajă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Novac este calificat la Jocurile Olimpice

Novac trebuia să fie luna viitoare în capitala Japoniei. Mai are de aşteptat un an până să îşi poată vedea visul împlinit.

"Sunt voci care spun că nu se va ţine, dar sper să se ţină. Fiind la o vârstă foarte fragedă, mă rezum la o finală sau poate un loc cât mai bun", a declarat Novac pentru AntenaSport. 

Când avea nouă ani, Alex a fost remarcat la ora de sport.

"Antrenoarea mea de la Adjud, care mi-a pus suliţa în mână, m-a descoperit că arunc foarte bine cu mingea de oină şi a zis să încercăm", a povestit atletul care a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și