Închide meniul
Video

Spectacol la Giurgiu! Denis Alibec şi-a anunţat plecarea, dar a blocat circulaţia cu bolidul de 170.000 de euro. Colegii au ţipat la el

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 17:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:39

Federaţia Română de Fotbal i-a anunţat pe giurgiuveni că nu au drept de a participa în competiţiile continentale. Astra nu acceptă decizia şi îşi va căuta dreptatea la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, şanse minime de a continua la Astra

În urmă cu patru ani, Alibec înscria în meciurile cu West Ham, Austria Viena şi Viktoria Plzen. Alb-negrii se calificau atunci în "primăvara" Europa League.

"Orice jucător ar vrea să joace în cupele europene. Voi pleca, cred, în vară. Mai e o lună!", a fost anunţul făcut de Denis Alibec. 

"Să fie el sănătos până la vară, să aibă oferte, pentru că deocamdată nu are nicio ofertă. O să-i pregătesc o amendă frumoasă lui Alibec dacă a vorbit fără acordul meu. Denis va pleca de la Astra", a reacţionat imediat şi Dănuţ Coman.

Alibec s-a certat cu arbitrul la egalul cu Rapid şi a blocat circulaţia la Giurgiu cu bolidul lui de 170.000 de euro. Budescu a fentat jurnaliştii.

Reclamă

"El ştie că amenzile sunt cam mari. Şi văd că Denis nu a ţinut cont. O să regrete!", a fost avertismentul lansat de preşedintele Astrei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și