Închide meniul
Video

Are 46 de ani, dar se mândreşte cu o siluetă de vis! Kinga este regina Kangoo din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 17:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:40

De 12 ani, Kinga nu se dezlipeşte de ghetele de Kangoo Jumps. La 46 de ani, ea are un corp de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am fost la cumpărături cu ghetele, am fost să duc cu gunoiul cu ghetele, am stat în apartament cu el. Într-o oră, dacă fac antrenamente boot camp, că aşa le numin, fac în jur de 8.160 de paşi. De 12 ani de când fac Kangoo Jumps, numai cu ghete alerg. Pe beton, pe iarbă, oriunde te protejează, are grija de sănătatea ta, fără ghete în niciun caz. Eu am încercat ping-pong în ghete foarte funny", a spus Kinga Sebestyen. 

Kinga a intrat şi în cartea recordurilor anul trecut – a adunat în Piaţa Unirii din Oradea aproape 2000 de oameni, care au sărit fără oprire 30 de minute pe ghetele magice!

"Aşa am intrat în cartea recordurilor cu 1835 de persoane. Exact de ziua mea, pe 25 ianuarie am primit omologarea oficială. Era un vis în care nu am crezut că aşa frumos va deveni realitate", a mai spus Kinga. 

Pandemia nu a oprit-o pe Kinga să se antreneze, chiar dacă sălile sunt închise. 

Reclamă

"În perioada de pandemie am făcut cursuri online. Am făcut în fiecare zi de la 6 antrenamente, în care am avut 54 de mii de participanţi online", a mai spus Kinga.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și