Închide meniul
Video

Ea este cea mai sexy femeie arbitru din România. "Este inevitabil să nu apară astfel de reacții ale bărbaților"

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 18:08

Reclamă

Andreea Ene a fost model înainte să se facă arbitru şi este păzită de un ciobănesc german când iese la alergare în parc. Tatăl Mihai și fratele Laurențiu sunt și ei arbitri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitraj în familie

"Mă uitam cu ei la un meci de fotbal şi am decis singură. Mi-am zis: eu de ce nu pot să fiu arbitru la un meci de fotbal?", a reacționat Andreea Ene pentru AntenaSport.

Cei trei arbitri din familia Ene au împărțit împreună dreptea, într-un amical, acum 8 ani. A fost o premieră în fotbalul de la noi. Andreea nu se teme de reacţia bărbaţilor când le arată cartonaşul galben, sau roşu direct.

"Un arbitru bun este acela care aude prost şi vede mai bine", a glumit Andreea.

Românca visează să arbitreze o finală de Champions League. Nu ar fi o surpriză pentru ea dacă Neymar sau Pogba i-ar cere numărul de telefon.

Reclamă

"La orice meci arbitrat de o femeie, fie că e la centru sau la linie, e inevitabil să nu se întâmple chestia asta", a punctat Andreea Ene.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și