Închide meniul
Video

Rotariu și Torje sunt ultimii care au donat pentru Dinamo

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 17:08

Reclamă
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:41

„Golurile primite?” Ce explicaţii a găsit Andriy Lunin, după umilinţa suferită cu România: „Putem învinge astfel de echipe”

20:15

„O echipă uluitoare” Gazzetta dello Sport, elogii pentru tricolori după România – Ucraina 3-0: „Avertisment pentru Belgia”

20:10

LIVE SCOREBelgia – Slovacia 0-1. Surpriză uriaşă! Romelu Lukaku, gol anulat cu VAR. Hancko a respins de pe linia porţii

19:57

„Emoţionantă victorie!” Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, după România – Ucraina 3-0

19:55

Gestul uriaş făcut de Nicolae Stanciu pentru Olimpiu Moruţan, după ce a marcat un gol FABULOS cu Ucraina

19:46

VideoSuporterii naţionalei s-au strâns în Piaţa Universităţii pentru a sărbători victoria României cu Ucraina! Imagini de senzaţie

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și