Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Ionuț Nedelcearu a avut o ofertă de la o echipă din Serie A: ”Au sunat și au întrebat de mine”

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 17:46

Reclamă

Nedelcearu joacă în Rusia și în iarnă a refuzat o ofertă de la Brescia. Așteaptă una mai tare de la Roma!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”De la Roma nu a fost ofertă oficială către UFA, dar au fost interese. Au sunat cei de la Roma, au întrebat de mine”, a declarat Nedelcearu pentru AntenaSport.

Roma se interesează de perlele lui FCSB, Man și Coman

”Vă pot spune doar că sunt jucători foarte talentați, cu potențial extraordinar, care pot face pasul către un campionat puternic din Europa”, a mai spus Nedelcearu.

Nedelcearu a avut ofertă și de la FCSB, dar e dinamovist de mic și a refuzat-o. Un unchi de-al său a jucat 10 ani la Steaua.

”Da, l-am prins pe Fane Sameș și se ruga să vin la Steaua. Dar de mic am fost cu Dinamo. I-am zis că nu am ce căuta. Dacă la 5 ani mergeam pe stadion la Dinamo, la 7 ani am început fotbalul la ei, nu-i ciudat”.

Reclamă

Nedelcearu este credincios și citește cărți religioase

Patronul FCSB îl place pe Nedelcearu și pentru că e credincios.

”Acum, citesc Conversații cu Dumnezeu, primul volum. Am terminat acum o săptămână Biblia și am mers în continuare pe religie. Nu consider că trebuie să ni se întâmplace va ca să ne apropiem de Dumnezeu”, a concluzionat fotbalistul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și