Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Nedespărțiți de-o viață, Hagi și Popescu sunt mari rivali de Paști

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 18:55

Reclamă

Au condus Generaţia de Aur şi sunt de nedespărţit. Pe Hagi şi Popescu nici pandemia nu îi separă. Ei fac Paștele împreună și "bătălia" în ouă ține de peste 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ciocnim cu toată lumea, e concurs. Sunt tradiţii la care eu şi Gică ţinem foarte mult, Dacă umplem masa cu bunătăţi şi în suflet eşti gol, degeaba o mai umpli", a spus Gică Popescu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Gică Popescu se relaxează în bucătărie

La izolare, Popescu e pe tot terenul! Dar în bucătărie nu e niciodată căpitan.

"Unul dintre lucrurile care mă relaxează foarte mult e gătitul, am chestia asta de la mama. Nu-ţi închipui că stau să fac sarmale, ciorbe. Fac lucurile pe care le mâncam de când jucam: paste, peşte", a dezvăluit Popescu pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și