Închide meniul
Video

Cătălin Moroșanu a dezvăluit cum a strâns peste 40 de mii de euro în doar două săptămâni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2020, 17:23

Facebook Cătălin Moroșanu

Gest uriaș făcut de Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu a făcut un gest uriaș pentru tânărul care a mers călare 40 de kilometri, până la maternitatea din Iași, ca să-și vadă copilul nou-născut. I-a luat o casă nouă și l-a scăpat de vechea locuință de doar 6 metri pătrați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul de K1 i-a promis o nouă casă și s-a ținut de cuvânt. De mai puțin de două săptămâni a avut nevoie Moroșanu pentru a strânge banii necesari. Cel mai popular luptător român a strâns, din donații, 42.600 de euro.

Luptătorul a dezvăluit și cum a făcut rost de atâția bani într-un timp record.

Le mulțumesc românilor care au donat. Băi, erau donații de 15 euro, 20 euro. Din puținul lor, aștia au donat cel mai mult! Românii, ăștia săraci, ăștia au donat cel mai mult”, a spus Cătălin Moroșanu.

Tânărul din Iași a izbucnit în plâns, după ce s-a mutat în casa cumpărată de Cătălin Moroșanu

Sergiu, tânărul care a mers 40 de kilometri pe cal, pentru a-și vedea copilul nou-născut, a izbucnit în plâns după ce Cătălin Moroșanu i-a luat o casă nouă. 

Reclamă

Sergiu și familia sa s-au mutat astăzi în casa cea nouă cumpărată de Cătălin Moroșanu. Cu lacrimi în ochi, Sergiu i-a mulțumit lui Cătălin Moroșanu, dar și celorlalți care au contribuit cu bani.

Nu îmi vine să cred… Le mulțumesc mult tuturor celor care m-au ajutat, le sunt recunoscător toată viața. Las totul în urmă și mă mut în casa mea”, a spus Sergiu, conform celor de la bzi.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și