Închide meniul
Video

Răzvan Lucescu e în vacanță forțată, dar așteaptă vești de la club. "Chiar și mâine aș accepta să mă întorc, cu orice risc!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2020, 18:07

Reclamă

Antrenorul care a împlinit 51 de ani în luna februarie a dezvăluit, pentru AntenaSport, că respectă indicațiile autorităților din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu și dorul de România

"Cu siguranță nu este vacanța ideală, dar ce să facem? Ne adaptăm! Sunt printre cei norocoși, care au condiții foarte bune. Mi-e foarte dor de pisicuțele mele, de iepurași, mi-e dor de casă", a declarat tehnicianul lui Al-Hilal.

Lui Răzvan îi lipsește cel mai mult familia din Romania. Ar fi vrut să facă Paștele acasă, alături de Mircea Lucescu. Și de fotbal îi este dor. Ar accepta să înceapă imediat antrenamentele alături de jucători.

"Dacă ne-ar chema mâine la teren și ne-ar spune să începem, cu orice risc, aș accepta! Fotbalul trezește emoții foarte puternice. În felul acesta oamenii de acasă ar avea posibilitatea să vadă și altceva, nu numai discuții despre acest virus, despre pandemie, despre situații de criză, despre morți, despre îmbolnăviri, care să afecteze psihicul!" a anunțat antrenorul care a luat eventul, în 2019, cu PAOK.

De un lucru este sigur Răzvan Lucescu. Omenirea va câștiga meciul mileniului, cu virusul.

Reclamă
Sper să nu fie foarte multe schimbări sau sper că, dacă vor fi, să nu ne afecteze prea tare! Omenirea a trecut prin foarte multe crize și a continuat să meargă înainte

La arabi, Lucescu a acceptat o tăiere la jumătate a salariului, pe timp de criză.

"Nu știu dacă noi nu avem cumva o idee prea fantezistă despre ce se întâmplă aici, dacă nu cumva ne imaginăm că sunt dolari în copaci, în palmieri sau ce o fi!", a atras atenția Răzvan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și