Închide meniul
Video

Alexandra Dulgheru, cea mai talentată sportivă la pictat

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 martie 2020, 17:19

Reclamă

Alexandra Dulgheru stă acasă în timpul pandemiei și a îndemnat pe toți românii să îi urmeze exemplul. Cea mai talentată sportivă la pictat a făcut tabloul eroilor care salvează lumea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea care a ocupat locul 26 în clasamentul WTA este de un an izolată la domiciliu. A trecut peste o accidentare grea și așteaptă acum reluarea competițiilor.

Alexandrei Dulgheru, talentată și în afara terenului de tenis

Alexandra Dulgheru își menține moralul ridicat chiar și pe durata pandemiei de coronavirus. Bucureșteanca este talentată la desen – așa îsi umple timpul petrecut în izolare.

"Am un carnețel în care îmi place foarte mult să desenez, mai ales animale. Mi-au plăcut foarte mult Monet, Picasso, Dali și Michelangelo", a dezvăluit sportiva de 30 de ani. 

Fiți eroi la voi acasă! Acesta este mesajul lui Dulgheru pentru fani. Un pui de ciobănesc german îi ține de urât.

Reclamă

"Aici sunt câțiva super-eroi și câteva personaje negative care s-au hotărât să salveze lumea altfel decât au făcut-o până acum, adică să stea acasă."

Nevoită să stea acasă, Alexandra știe ce ar ajuta-o enorm. A dezvăluit modul prin care s-ar folosi de magie, dacă ar avea această posibilitate.

"În primul rând aș folosi vraja care să facă curat singură prin casă, în 5 minute, să nu mai trebuiască să dau la o parte toate bibelourile, să șterg praful, să fac curat."

Reclamă 4 / 0/3

Dulgheru trebuia să revină după o accidentare care a ținut-o departe de tenis aproape un an. Pandemia de coronavirus i-a stricat planurile.

"Perioada mea de izolare nu este de acum, de o lună de zile. Este din luna mai a anului trecut. Mi se pare foarte tare că toată planeta are un scop comun în acest moment."

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și