Închide meniul

Ar fi transferul secolului pentru FCSB! Octavian Popescu, urmărit de Juventus Torino: „Da, m-au întrebat despre el”

Antena Sport Publicat: 13 mai 2021, 13:05 / Actualizat: 16 martie 2023, 0:34

Reclamă
Ar fi transferul secolului pentru FCSB! Octavian Popescu, urmărit de Juventus Torino: „Da, m-au întrebat despre el

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu este monitorizat de Juventus, potrivit lui Florin Manea

Veste uriaşă pentru FCSB. Octavian Popescu este urmărit de Juventus Torino, susţine impresarul Florin Manea, cel care îl are la clubul torinez pe Radu Drăguşin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, m-au întrebat și cei de la Juventus. M-au întrebat cum mi se pare, că au auzit că e un copil bun. ‘Da, e un copil bun, are calitate’, am răspuns. El e și prieten cu Radu (Drăgușin), au crescut împreună. Au fost la Regal și la lot stau în aceeași cameră. Mi-a plăcut de el de când era la Rapid, a fost un an acolo. 

Octavian Popescu este urmărit de Juventus Torino, susţine impresarul Florin Manea

Le-am dat referințele exacte, dar de aici până la un transfer e cale lungă. E bine totuși că e monitorizat, să joci la 18 ani la Steaua (n.r. – FCSB) și să faci diferența atrage atenția, lumea se uită”, a spus Manea pentru gsp.ro.

Cel mai recent, Octavian Popescu a impresionat, luna trecută, în victoria obținută de FCSB, scor 2-1, cu FC Botoșani, printr-un gol superb, marcat în stilul lui Neymar.

Gigi Becali este încântat de evoluția tânărului internațional, dar susține că acesta nu este de vânzare.

Reclamă

”Da, superb golul. El nu are o cotă acum. Nu este de vânzare, nu discut de vânzarea lui, dar dacă cineva vine cu 30 de milioane de euro, normal că-l dau. Așa se fac afacerile mari. Voi o să spuneți că sunt nebun eu”, a spus Becali la AS.ro.

Gigi Becali speră că Octavian Popescu va costa 100 de milioane de euro

Gigi Becali este convins că Tavi Popescu va ajunge să coste 100.000.000 de euro. Dar este conștient de faptul că nu va putea să-l țină până va ajunge la această valoare.

”Ai o marfă foarte bună care poate să facă 100 de milioane, o dai cu 30 de milioane acum. Dacă vrei să iei 100 de milioane trebuie să-l mai ții încă 4 ani, până la 22.

Reclamă 4 / 0/3

Dar nu reziști, în România, ei o să sară cu bani, și dacă sar cu banii și vin cu 30 de milioane, îl dau”, a mai declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și