Închide meniul

Simona Halep a avut o primă reacţie după accidentarea de la Roma: „Sunt atât de dezamăgită!” Verdictul medicilor

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 19:13 / Actualizat: 30 iunie 2023, 17:56

Reclamă
Simona Halep a avut o primă reacţie după accidentarea de la Roma: „Sunt atât de dezamăgită! Verdictul medicilor

profimediaimages

Simona Halep, ajutată de medic să meargă după accidentarea din meciul cu Angelique Kerber, din turul 2 de la Roma

Simona Halep a avut o primă reacţie după accidentarea de la Roma. Simona Halep a oferit primele informații după accidentarea care a forţat-o să abandoneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a avut o primă reacţie după accidentarea de la Roma. „Sunt atât de dezamăgită!”

„Din păcate, o ecografie a arătat că am o ruptură la gamba stângă. Mâine, voi face un RMN pentru a înțelege mai detaliat accidentarea, dar în acest moment nu suntem siguri de timpul de recuperare. Sunt atât de dezamăgită să-mi închei turneul la Roma așa”, a declarat Simona, pe contul de Twitter.

Simona riscă să rateze turneul ei favorit. Roland Garros 2021 va începe pe 30 mai. Astfel, românca va avea mai puţin de trei săptămâni la dispoziţie pentru a se recupera. Din 2009 și până în prezent, românca n-a ratat nicioadată Roland Garros-ul!

Simona Halep: Se poate întâmpla aşa din senin?”

Durerile Simonei au apărut brusc, la scorul de 6-1, 3-3, în meciul cu Kerber. Asta i-a spus şi Simona medicului în timp ce primea îngrijiri. „Păi, nu știu cum. Nu am făcut nimic. (…) Se poate întâmpla o astfel de accidentare din senin?”, au fost afirmaţiile lui Halep.

Reclamă

Kerber, alături de care Halep s-a pregătit înaintea turneului, i-a rămas în permanenţă alături. A ajutat-o să-şi strângă lucrurile şi i-a cărat geanta la ieşirea din arenă. „Ce prietenă!”, a scris WTA, pe contul de Twitter.

Simona Halep nu a mai putut păşi pe piciorul stâng

De pe teren, Halep nu a mai putut călca pe piciorul stâng. În afara arenei, ea a fost filmată în timp ce era transportată cu o maşinuţă a organizatorilor, asemănătoare celor folosite pe terenurile de golf.

Reclamă 4 / 0/3

Când a ajuns la clădirea în care se afla cabinetul medical, a avut din nou nevoie de ajutor ca să păşească. „Să îţi revii rapid!” i-au transmis cei de la Super Tennis TV lui Halep.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și