Închide meniul

Finala Champions League dintre Manchester City şi Chelsea va fi arbitrată de Mateu Lahoz. De ce se teme Guardiola

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 16:58 / Actualizat: 22 iulie 2023, 20:01

Finala Champions League dintre Manchester City şi Chelsea va fi arbitrată de Mateu Lahoz. De ce se teme Guardiola

profimediaimages

Pep Guardiola va fi arbitrat de un spaniol, Mateu Lahoz, în finala Champions League, dintre Manchester City şi Chelsea

Finala sută la sută englezească din sezonul 2020-2021 al Champions League va fi arbitrată de spaniolul Antonio Miguel Mateu Lahoz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul spaniol Antonio Miguel Mateu Lahoz va conduce la centru finala Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Chelsea, programată la 29 mai, de la ora 22.00, informează news.ro.

Finala Champions League va fi arbitrată de Mateu Lahoz

Lahoz, în vârstă de 44 de ani, va fi ajutat de conaţionaii săi Pau Cebrián Devis şi Roberto Díaz Pérez del Palomar. Rezervă va fi Carlos del Cerro Grande.

În camera VAR se vor afla spaniolii Alejandro José Hernández Hernández, Juan Martínez Munuera şi Íñigo Prieto López de Cerain, dar şi polonezul Pawel Gil.

Reclamă

Deși poate părea un avantaj, pentru că este spaniol, la fe ca Mateu Lahoz, Guardiola are motive să se teamă. La returul sferturilor de finală de acum trei sezoane, Guardiola a fost trimis în tribune de Lahoz. City, care avea să fie eliminată de Liverpool, a avut un gol anulat în mod eronat. Pep a protestat, iar la final a declarat că Lahoz ”vrea să fie special. Când toată lumea vede ceva, lui îi place să decidă invers”.

Finala Champions League, mutată la Porto

Pentru că Turcia se află pe „lista roşie” din cauza COVID-19, partida se va disputa la Porto, pe „Estadio do Dragao”, informează Reuters.

UEFA a avut la dispoziţie şi Wembley Stadium sau Villa Park, însă forul european a decis să ducă finala în Portugalia din cauză că guvernul britanic avea de rezolvat mai multe probleme într-un timp scurt.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și