Închide meniul

Granada – Real Madrid 1-4 | „Galacticii” mai au dreptul să spere la o minune! Zidane: „Vom da totul pe teren”

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2021, 2:27 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:15

Reclamă
Granada – Real Madrid 1-4 | „Galacticii mai au dreptul să spere la o minune! Zidane: „Vom da totul pe teren

Profimediaimages

Granada - Real Madrid 1-4. Benzema sărbătoreşte marcarea unui gol

În duelul cu Granada, Modric şi Rodrygo au marcat pentru 2-0 la pauză, iar Molina a relansat meciul în minutul 71. Au venit însă două minute magice pentru „galactici”, care au înscris prin Odriozola şi Benzema pentru un 4-1 care îi menţine în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Granada – Real Madrid 1-4 | Declaraţiile lui Zinedine Zidane

„Continuăm să sperăm! Mai avem două meciuri până la sfârşitul campionatului şi vom da totul pe teren. Toată lumea a jucat bine azi. Am tratat adversarul cu seriozitate de la începutul meciului, am intrat bine în meci. Am meritat această victorie”, a spus Zinedine Zidane, după meci, citat de AS.com.

Cu două etape rămase de disputat din La Liga, Atletico Madrid este pe primul loc, cu 80 de puncte, fiind urmată de Real Madrid, cu 78 de puncte şi de Barcelona (76 de puncte). Pentru a deveni campioană, echipa lui Zizou are nevoie de un pas greşit al rivalei, pe care o domină la „directe” în cazul în care cele două termină la egalitate de puncte acest sezon.

În ultimele două runde, Atletico Madrid va juca pe teren propriu cu Osasuna şi în deplasare la Valladolid, iar Real Madrid se deplasează la Bilbao, pentru duelul cu Athletic, şi termină sezonul, acasă, cu Villarreal. Barcelona mai are de jucat cu Celta Vigo pe Camp Nou şi pe terenul lui Eibar.

Real Madrid, Barcelona şi Juventus riscă excluderea din Liga Campionilor!

Real Madrid, Barcelona şi Juventus, singurele cluburi care nu au abandonat oficial Super Liga Europa, au fost trimise la comisiile disciplinare şi riscă excluderea din Liga Campionilor. Barcelona, Real Madrid și Juventus riscă excluderea pentru două sezoane din Champions League, informează The Sun. Forul european a deschis deja procedura, iar când se întâmplă acest lucru există de fiecare dată o pedeapsă uriaşă.

Reclamă

Aceste trei cluburi au fost acuzate că au încălcat din statutul UEFA care subliniază că echipele nu ar trebui să formeze alianţe pentru a se desprinde de competiţiile europene. „În conformitate cu articolul 31 alineatul (4) din Regulamentul disciplinar al UEFA, Comisia de Etică şi Disciplină UEFA a fost chemată astăzi pentru a efectua o anchetă disciplinară cu privire la o posibilă încălcare a cadrului legal UEFA de către Real Madrid CF, FC Barcelona și Juventus FC în legătură cu așa-numitul proiect Super Liga”, a anunţat UEFA, prin intermediul unui comunicat de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și