Închide meniul

Singurii jucători care au scăpat de gura lui Gigi Becali! Finanțatorul FCSB recunoaște: „Nu au avut cu cine!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2021, 8:23

Singurii jucători care au scăpat de gura lui Gigi Becali! Finanțatorul FCSB recunoaște: „Nu au avut cu cine!

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali, avertisment pentru Adrian Mititelu

Finantatorului de la FCSB nu i-a venit să creadă cum au evoluat jucătorii săi. Lăudat de Becali, Tănase a fost cel care a adus egalarea în minutele de prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase nici n-a avut cu cine juca, până la urmă. Nici chiar Tavi Popescu n-a avut emoții, dar n-avea cu cine juca. Tănase și Tavi Popescu n-aveau cu cine„, a răbufnit Becali la digisport.ro.

Gigi Becali și-a luat gândul de la titlu

FCSB are nevoie de o minune să mai spere la titlu, după cum susține și Gigi Becali. Cei de la CFR pot deveni matematic campioni dacă câștiga etapa următoare cu Botoșani.

Numai o minune (n.r – ar face să mai sperăm la titlu). Dacă stăm să ne gândim, anul trecut sau acum doi ani, noi trebuia să scoatem doar un egal la Iași și ne-au bătut în 10 oameni. Ei (n.r – CFR Cluj) trebuie să câștige, dar nu e exclus ca Botoșaniul să scoată un egal.

Dar tot o minune ar fi, eu nu o văd pe CFR (n.r – să piardă). Minunea asta trebuie să fie de două ori. Noi, pe Craiova o putem bate, dar pe CFR, dacă jucăm ultimul meci, n-avem cum să-i batem„, susține Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și