Închide meniul

Gigi Becali îl cinstește pe Valeriu Iftime! „Mă întâlnesc cu el să bem o șampanie” FCSB are nevoie ca Botoșani să o încurce pe CFR Cluj

Alexandru Ivan Publicat: 17 mai 2021, 16:55

Reclamă
Gigi Becali îl cinstește pe Valeriu Iftime! „Mă întâlnesc cu el să bem o șampanie FCSB are nevoie ca Botoșani să o încurce pe CFR Cluj

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali îl cinstește pe Iftime

Gigi Becali îl cinstește pe Iftime. FCSB are nevoie de un pas greșit al CFR-ului împotriva celor de la Botoșani. În caz contrar, ardelenii își vor asigura titlul încă dinaintea derby-ului cu FCSB din ultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl cinstește pe Valeriu Iftime

Becali e gata să desfacă șampania alături de Iftime dacă Botoșani o încurcă pe CFR Cluj. Patronul roș-albaștrilor a precizat însă că va face acest lucru doar după meci. Gigi Becali nu vrea să fie acuzat de jocuri de culise.

”Dacă fac măcar un egal, o să mă întâlnesc cu el să beau o șampanie grasă. Dar înainte nu-i dau, că dacă îi dau înainte, se zice că e corupție, că i-am dat telefon și am influențat, că patronul după aia merge la echipă și o încurajează”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

FCSB și FC Botoșani au fost acuzate de jocuri de culise în acest play-off. Cu toate acestea, ambele echipe au negat categoric aceste speculații. Zvonurile au pornit pe fondul priteniei dintre Gigi Becali și Valeriu Iftime.

„Vine un procuror și zice că `pentru că i-ai dat telefon lui Iftime, el a mers și a încurajat echipa, care a jucat cu mai multă dăruire`. Ca dovadă, a corupt pe Botoșani să joace mai bine fotbal. Ăștia au minte bolnavă, nu te pui cu ei. Ei nu-s vinovați, dracii le întunecă mintea! Le spune `faceți împotriva lui Becali orice`”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

FCSB, la mâna lui FC Botoșani după remiza cu Sepsi

Sepsi – FCSB, ultimul meci programat în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Toate cele patru goluri au fost marcate în repriza secundă. Claudiu Petrila a deschis scorul, în minutul 69, iar Dumiter a majorat avantajul covăsnenilor după doar 2 minute. Alexandru Buziuc a marcat golul de 2-1, iar Florin Tănase şi-a salvat echipa în minutele de prelungire.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la 3 puncte în spatele liderului CFR Cluj, care poate câştiga titlul marţi, 18 mai, dacă câştigă cu FC Botoşani. De cealaltă parte, Sepsi a urcat pe podium în play-off, cu 37 de puncte.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa a 9-a
FC Botoşani – CFR Cluj
FCSB – Universitatea Craiova
Academica Clinceni – Sepsi

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și