Închide meniul

Un celebru cântăreţ brazilian a murit! Ultimele cuvinte pe care i le-a spus vedeta mamei sale înainte de a muri, la doar două săptămâni de la nuntă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 9:21

Reclamă
Un celebru cântăreţ brazilian a murit! Ultimele cuvinte pe care i le-a spus vedeta mamei sale înainte de a muri, la doar două săptămâni de la nuntă

Profimediaimages

Un celebru cântăreţ brazilian a murit

Kevin Nascimento Bueno a fost declarat mort după tragedia ce a avut loc în Barra da Tijuca, un cartier cunoscut situat pe plaja din Rio de Janeiro. Neymar se află printre cei care s-au rugat pentru Mc Kevin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un celebru cântăreţ brazilian a murit! Mc Kevin, ultimele cuvinte pentru mama lui

Vedeta a ajuns repede la un spital din zonă, dar medicii nu l-au mai putut ajuta cu nimic. Soţia lui a postat pe Instagram un mesaj sfâşietor. „Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit și m-a admirat cel mai mult! Mergi cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu!”, e mesajul lui Deolane Bezerra.

Mama artistului cu greu şi-a găsit cuvintele după o asemenea veste tragică. Ea a dezvăluit doar care au fost ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la fiul ei: „Mamă, te iubesc!”.

Mc Kevin a avut probleme cu legea

Cel care a adunat sute de milioane de vizualizări pe Youtube doar cu piesa „Cavalo de Troia” a avut însă şi probleme cu legea. A fost acuzat de calomnie şi incitare la violenţă. Asta după ce, la începutul anului, a înjurat poliţia şi s-a lăudat cu asta pe reţelele de socializare.

Pe de altă parte, vecinii au fost cei care au alertat autorităţile după ce Mc Kevin a fost surprins plimbându-se în aer liber, după ce a fost declarat pozitiv pentru COVID-19.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și