Închide meniul

Așa arată mâna lui Romain Grosjean! ”Notați asta: niciodată să nu renunți! Niciodată!”

Cătălin Oprișan Publicat: 18 mai 2021, 14:50 / Actualizat: 10 martie 2023, 20:05

Reclamă
Așa arată mâna lui Romain Grosjean! ”Notați asta: niciodată să nu renunți! Niciodată!”

Instagram

Grosjean a postat o imagine cu mâna sa stângă, pe care se pot vedea urmele accidentului de acum șase luni

Așa arată mâna lui Romain Grosjean! La șase luni de la accidentul din care a scăpat doar cu arsuri și cu câteva răni ușoare, pilotul Romain Grosjean, aflat încă în perioada de recuperare, a postat o imagine cu mâna sa, la capătul cursei din IndyCar în care a prins podiumul. ”Țineți minte asta: niciodată să nu renunți!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa arată mâna lui Romain Grosjean! ”Țineți minte asta: niciodată să nu renunți! Niciodată!”

Acesta a fost mesajul postat de pilotul Romain Grosjean pentru a celebra primul său podium în IndyCar, după terifiantul accident suferit la finele lui noiembrie 2020, în Marele Premiu al Bahrainului. Atunci, francezul a intrat în parapeții de protecție la 221 km/h, la volanul unui Haas VF-20, iar lumea auto și-a ținut respirația pentru câteva secunde, până l-a văzut că iese pe propriile picioare din flăcări. Alături de aceste cuvinte, Grosjean a postat și o imagine cu mâna sa stângă, cea afectată în incendiu, nerefăcută încă.

Francezul, aflat în proces de recuperare, s-a arătat bucuros de faptul că a condus mai multe tururi în cea de-a treia sa cursă în IndyCar, reușind, finalmente, să se claseze pe locul al doilea în Marele Premiu de la Indianapolis: ”Nu pot spune că e o zi proastă. Poate puțin decepționat, dar fericit. Le-am spus celor din echipă să nu fie triști, pentru că am avut o mașină foarte bună. Am fost lideri în prima parte fără să ne forțăm. E ceva foarte tare să termini al doilea a treia ta cursă. E o competiție dură. Sunt mulți piloți talentați. E rivalitate mare pe pistă, dar, când ne dăm jos din mașini, e o prietenie pe care nu am găsit-o nicăieri. Acest lucru mă încântă!”

A criticat sistemul ce i-a salvat viața!

Grosjean a recunoscut că spre deosebire de Formula 1, aici nu există timpi de respiro în timpul unei curse. ”Monopostul îmi aduce aminte de mașina mea din GP2, din 2011, când am devenit campion. Acolo, la Barber, am învățat că trebuie să stai pregătit de la primul până la ultimul tur! La F1, în mod normal, stai concentrat doar la plecare și la primele tururi, apoi lucrurile se aranjează și poți controla cauciucurile. În 10 ani de F1 a trebuit să mă adaptez la tot felul de mașini”. 

Într-un deceniu de carieră în Formula 1, Grosjean a activat la ”Renault”, ”Lotus” și ”Haas”. A pornit în 179 de curse și a adunat 10 podiumuri. În Bahrain, Romain a suferit un grav accident, dar a scăpat ieftin grație halo-ului, pe care l-a criticat non-stop!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
Vezi toate știrile
Citește și