Închide meniul

Răzvan Lucescu, dat de gol de patronul lui AEK Atena. „Vrea 1,3 milioane de euro!” Declaraţie impresionantă despre antrenorul român

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 12:16

Reclamă
Răzvan Lucescu, dat de gol de patronul lui AEK Atena. „Vrea 1,3 milioane de euro! Declaraţie impresionantă despre antrenorul român

Răzvan Lucescu este antrenorul celor de la PAOK Salonic

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Răzvan Lucescu a fost aproape să îşi treacă în cv una dintre cele mai importante echipe din Grecia, AEK Atena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a negociat cu patronul lui AEK Atena

„Am vorbit cu Lucescu. Îl apreciez ca antrenor, chiar sunt fanul lui. Numai că se duce în alt campionat. Nu e nicio problemă”, a declarat şeful lui AEK, Dimitris Melissanidis, pentru sportime.gr.

Acesta spune că protestul unei părţi a fanilor nu l-a influenţat: „Reacțiile sunt pentru idioți. Doar idioții ar lua decizii în funcție de reacțiile fanilor. Eu nu conduc așa”.

Dimitris Melissanidis a dezvăluit şi salariul solicitat de Răzvan Lucescu. „Vrea 1,3 milioane de euro. Nimeni nu oferă atâția bani în altă parte în Grecia. Pentru noi, nu ar fi fost o problemă salariul. Grija mea e alta. Putem plăti o asemenea sumă, însă dacă nu iese bine?”, a declarat patronul lui AEK.

Mircea Lucescu nu se implică în deciziile fiului

Răzvan Lucescu este liber de contract după ce s-a despărţit de Al Hilal, în luna februarie a acestui an.

Reclamă

În Grecia, el le-a mai pregătit pe Xanthi (2014-2017) şi pe PAOK (2017-2019). Cu Xanthi a jucat finala Cupei (2015), iar cu echipa din Salonic a câştigat campionatul (2019) şi Cupa (2018 şi 2019).

Mircea Lucescu a declarat că nu se va implica în deciziile fiului său, care este dorit de mai multe cluburi din Italia.

„Se concentrează el, nu mai e copilul tatălui, deja este bunic (n.r. râde). Deciziile le ia el, sper să aleagă cel mai bine”, a declarat Lucescu senior, în urmă cu trei zile.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Răzvan Lucescu despre o revenire la Rapid

Răzvan Lucescu a fost în tribună la Rapid – FC U Craiova 1948 1-3 şi s-a bucurat pentru revenirea Rapidului în Liga 1, după o pauză de 6 ani.

Lucescu Junior a scris istorie pe banca Rapidului la începutul carierei sale de antrenor. În 2006, Rapid cu Răzvan Lucescu pe bancă a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei UEFA (n.r. – actuala Europa League).

„Giulestiul e ceva special. A fost ceva special şi va rămâne ceva special. Nu pot să spun dacă revin, nu ştiu ce ne oferă viaţa. Îl iubesc pe domnul Copos, el iubeşte Rapidul. Rapidul a devenit o forţă după Revoluţie şi datorită dânsului”, a spus Răzvan Lucescu, despre revenirea la Rapid, după ce echipa a promovat în Liga 1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și