Închide meniul

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj categoric după ce Dinamo şi-a îndeplinit obiectivul: „Încetați cu prostiile, ne-am salvat!”

Dragoș Vasile Publicat: 19 mai 2021, 21:23

Reclamă
Peluza Cătălin Hîldan, mesaj categoric după ce Dinamo şi-a îndeplinit obiectivul: „Încetați cu prostiile, ne-am salvat!

Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Cătălin Hîldan ar fi implinit 45 de ani

Peluza Cătălin Hîldan a avut un mesaj categoric după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă. Fanii „câinilor” i-au felicitat pe jucători, dar şi pe Dusan Uhrin, care şi-a îndeplinit obiectivul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Încetați cu prostiile, NE-AM SALVAT!
HAIDEȚI SĂ ÎI FACEM ECHIPĂ LUI UHRIN!
Cu 5 victorii și 1 egal în ultimele 6 finale, Dinamo a salvat cel mai greu sezon din istoria sa de 73 de ani! Să ne bucurăm!
E REUȘITA VOASTRĂ, CÂINILOR!
FELICITĂRI ȘI MULȚUMIM PENTRU TOT!
Cinste jucătorilor care s-au revanșat, cumva, pe final!
Puteau mai mult astăzi, e adevărat, dar să nu omitem presiunea în care au jucat!
Până la urmă s-a terminat cu bine și putem merge mai departe cu ce avem de făcut!

Peluza Cătălin Hîldan: „Cinste jucătorilor care s-au revanșat, cumva, pe final!

RESPECT, DUȘAN UHRIN! YOU DID IT, MISTER! THANK YOU!
Haideți să îi facem echipă, câinilor!
NU MERITĂM!? NU MERITĂ!? SPUNEȚI VOI!
ÎMPREUNĂ MERGEM MAI DEPARTE!
IMPREUNĂ VOM SALVA DINAMO!
NU NE OPRIM, DIMPOTRIVĂ! ASTA E ȘANSA NOASTRĂ!”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan.

Dinamo s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă din play-out! Astra şi Poli Iaşi au retrogradat

Final nebun în ultima etapă din play-out, în care s-au marcat 8 goluri. Dinamo a obţinut o remiză albă cu Chindia Târgovişte, FC Voluntari şi UTA Arad au remizat şi ele, 0-0, Viitorul a învins-o pe Astra Giurgiu la ultima fază, 1-0, Gaz Metan a făcut spectacol cu Poli Iaşi, 4-2, iar Hermannstadt a câştigat confruntarea cu FC Argeş, 1-0.

Reclamă

Ce s-a întâmplat în urma rezultatelor înregistrate în ultima etapă de play-out:

Deian Sorescu
Mediafax Foto / Alexandru Dobre
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și