Închide meniul

AS.ro LIVE | Daniel Pancu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Poveşti de senzaţie ale legendei rapidiste

Publicat: 20 mai 2021, 10:25 / Actualizat: 20 mai 2021, 12:06

Reclamă
AS.ro LIVE | Daniel Pancu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Poveşti de senzaţie ale legendei rapidiste

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via hepta

Daniel Pancu face o declarație șocantă. ”Aproape sigur vor fi și jucători infectați cu coronavirus”

Daniel Pancu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan de la 10:30, la emisiunea AS.ro LIVE. ”Pancone”, unul dintre cei mai emblematici jucători ai Rapidului, vine cu poveşti de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro

Daniel Pancu a îmbrăcat tricoul giuleștenilor de peste 270 de ori, în toate competițiile, și a cucerit un titlu, în anul 1999, trei Cupe ale României (1998, 2002 și 2006) și două SuperCupe (2003 și 2006). În afară de Rapid, Politehnica Iași, Cesena, Besiktas, Bursaspor, Akhmat Grozny, FC Vaslui, TSKA Sofia, FC Voluntari sunt echipele pentru care a mai evoluat Pancu.

După ce și-a agățat ghetele în cui, chiar în tricoul Rapiduli, Pancu s-a apucat de antrenorat și i-a promovat pe giuleșteni în Liga a 2-a. Ultima echipă pregătită de acesta a fost Poli Iaşi, de care s-a despărţit la finalul lunii ianuarie.

Daniel Pancu
Mediafax Foto / Alexandra Pandrea
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și