Închide meniul

Dinamo, încă o datorie uriaşă! Luni, o nouă rată pentru baza de la Săftica! „Suma este mare, de aceea nu o vom dezvălui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 13:22

Dinamo, încă o datorie uriaşă! Luni, o nouă rată pentru baza de la Săftica! „Suma este mare, de aceea nu o vom dezvălui

Dinamo nu mai sperie pe nimeni

Hepta

„Am reușit să trecem cu bine peste un sezon de coșmar, însă Dinamo nu este încă salvat! DDB va prezenta în curând planul pentru a merge mai departe. Scopul este acela de a pune Dinamo pe drumul cel bun. Vrem un club care să funcționeze pe principii corecte, avem nevoie de un club sănătos și curat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suntem obligați să mergem cu datorii și construcție în același timp. E imposibil să îi facem echipă lui Uhrin fără să reparăm nenorociri ale trecutului!

Dinamo, încă o datorie uriaşă! „Luni trebuie să virăm rata ANAF”

Luni trebuie să virăm rata ANAF. Suma este mare, de aceea nu o vom dezvălui. Am ales această variantă pentru a nu îi descuraja pe cei mai de moral dintre noi. Este varianta care funcționează, așa am reușit să achităm datorii uriașe, bani pe care toți spuneau că e imposibil să îi adunăm! Știți foarte bine că am reușit, deci aveți încredere!

Dacă vom reuși și de această dată, aceasta este modalitatea, ne facem fiecare partea și suma pe care am strâns-o pentru a rezolva situația o vom dezvălui la final. Acelea sunt momentele în care am realizat cu toții forța pe care o avem, sunt clipele care ne-au făcut mereu să fim mândri de noi!”, se arată într-un comunicat al PCH.

Ionuţ Negoiţă, despre situaţia de la Săftica

Ionuţ Negoiţă a vorbit despre situaţia de la Săftică. Fanii au strâns la timp banii pentru a salva baza de la Săftica. Dacă datoriile nu erau achitate, baza sportivă de la Săftica, singura proprietate a clubului, urma să fie predată statului.

Reclamă

„Ce fac suporterii e admirabil, e fără precedent și, sincer, îi știam destul de organizați, implicați, dar nu eram foarte sigur că vor reuși să țină corabia la suprafață. Merită toate aprecierea. Referitor la baza Săftica, un alt aspect al fotbalului este că mulți vorbesc aiurea și sunt tendețioși.

E vorba despre un context în care s-a cumpărat niște teren din față, o societate, pentru că aveam nevoie de bani. Baza de antrenament, pe care se antrenează Dinamo, două terenuri de iarbă naturală, un teren de iarbă sintetică, pe care eu am făcut-o și am plătit 200.000 și ceva de euro și două clădiri sunt ale lui Dinamo”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și