Închide meniul

Dezvăluirea lui Gigi Becali! „Ce putere să aibă Olăroiu și cu Reghecampf?” + Afacere de 2 milioane de euro cu Mitică Dragomir

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 19:39 / Actualizat: 23 mai 2021, 22:31

Reclamă
Dezvăluirea lui Gigi Becali! „Ce putere să aibă Olăroiu și cu Reghecampf? + Afacere de 2 milioane de euro cu Mitică Dragomir

Hepta

Gigi Beclai poate aduce în scurt timp şi un atacant la FCSB

Dezvăluirea lui Gigi Becali! Şeful FCSB susţine că un singur antrenor a avut putere deplină la echipa pe care o patronează: Victor Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea lui Gigi Becali! „Ce putere să aibă Olăroiu și cu Reghecampf?”

„Niciodată la FCSB nu a avut putere nimeni, decât Pițurcă! Nu auzi? Nimeni nu a avut putere. De ce spuneți voi Olăroiu?! V-am spus, doar Pițurcă a avut.

Ce putere să aibă Olăroiu și cu Reghecampf? Păi, ce, antrenorii au putere la un club? Vă repet! Niciodată, unde sunt eu stăpân, nu are nimeni nicio putere”, a spus Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali a fost întrebat şi de ce nu îl cheamă pe prietenul său Mitică Dragomir la FCSB, în calitate de consilier. Becali a spus că fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal nu mai are nevoie de bani.

„Nea Mitică e multimilionar. Mi-a dat două milioane de euro pe un teren, ce să se mai obosească el… I-am făcut 60.000 de euro reducere. A câștigat banii ăștia doar din talentul de a vorbi! Nu vezi că asta face?”, a mai spus Gigi Becali, pentru aceeaşi sursă.

Reclamă

Afacerea de 50 de milioane de euro la care speră Gigi Becali

Gigi Becali pregătește o lovitură istorică şi în fotbal. Patronul lui FCSB a afirmat că, în acest moment, clubul are în cont 10 milioane de euro. Milionarul din Pipera își pune toate speranțele că suma respectivă va creșe de până la cinci ori. Asta pentru că a descoperit o nouă „perlă”, Octavian Popescu.

„Nu am probleme cu banii acum și nici nu voi avea. De ce? Pentru că voi lua 50 de milioane peste doi ani pe Octavian Popescu! Nu se compară nici cu Man, nici cu Coman, nici cu Moruțan.

El este genial, extraordinar. Bine, și ceilalți sunt buni, au o valoare certă, dar Tavi Popescu este genial!”, l-a caracterizat Gigi Becali pe Octavian Popescu, potrivit Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
Vezi toate știrile
Citește și