Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vasile Maftei, amintiri despre cel mai bun sezon european al Rapidului: „Am avut ghinion că am căzut cu Steaua. A fost nedrept pentru fotbalul românesc!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2021, 11:15

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vasile Maftei, amintiri despre cel mai bun sezon european al Rapidului: „Am avut ghinion că am căzut cu Steaua. A fost nedrept pentru fotbalul românesc!

AS.ro

Vasile Maftei la Rapid?

Maftei (40 de ani) a jucat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vişiniu şi a contribuit la câştigarea ultimului titlu al Rapidului, cel din sezonul 2002-2003. Marea dezamăgire este că a ratat, în urmă cu 15 ani, calificarea în semifinalele Cupei UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Maftei, amintiri despre cel mai bun sezon european al Rapidului

Rapid le-a eliminat pe Hertha şi Hamburg, până să fie eliminată de rivala FCSB. Maftei a fost căpitanul giuleştenilor în „dubla” cu roş-albaştrii. 1-1 şi 0-0 au fost rezultatele din cele două manşe.

Era presiune, toată lumea îşi dorea să câştige…suporterii, toţi cei din club îşi doreau să câştigăm campionatul, să ajungem cât mai sus. Simţeam că ne putem bate cu oricine. Aveam încredere! Am avut parte şi de echipe puternice, dar nu aveam niciun fel de problemă. Ok, jucăm cu Hamburg, care e problema?

Voiam să facem pressing sus, nu ne speriam…să ne băgăm repede să ne retragem. Aveam încredere, aveam în spate şi suporterii.

A fost ghinionul că am căzut cu Steaua, a fost nedrept pentru fotbalul românesc. Puteam să avem două echipe în semifinale„, a declarat Vasile Maftei la AS.ro LIVE.

Reclamă

Vasile Maftei, amintiri despre cel mai bun sezon european al Rapidului. Fostul internaţional s-a retras din activitate în 2018.

Vasile Maftei se întrece cu Daniel Niculae

Fostul căpitan al Rapidului, Vasile Maftei, aleargă și mai mult de când s-a lăsat de fotbal. Fuga este noua lui pasiune. Maftei se pregătește pentru maraton alături de o altă glorie a alb-vișiniilor. Îl are alături pe Daniel Niculae. Amândoi au contribuit la ultimul titlu câștigat de giuleșteni, în 2003.

Merg la alergare aproape zilnic, cu declarația după mine. Am alergat 21 de kilometri, semimaratonul. 21, de vreo câteva ori cu Nico, că alergăm împreună. Este una dintre provocările noastre. Acesta e target-ul meu în momentul de față, să ajung să alerg un maraton. Sunt fanul alergării, am fost și ca jucător„, a povestit Maftei.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și