Închide meniul

Ianis şi Kira Hagi, invitaţi în premieră la aceeaşi emisiune! Dezvăluiri inedite despre tatăl lor: „El s-a uitat la amândoi şi a zis: ‘În ce investesc?”

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 23:06 / Actualizat: 26 mai 2021, 0:25

Reclamă
Ianis şi Kira Hagi, invitaţi în premieră la aceeaşi emisiune! Dezvăluiri inedite despre tatăl lor: „El s-a uitat la amândoi şi a zis: În ce investesc?

captură Antena 3

Ianis şi Kira Hagi, invitaţi în premieră la aceeaşi emisiune

Ianis şi Kira Hagi, invitaţi în premieră la aceeaşi emisiune! Momentul a avut loc la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis şi Kira Hagi, invitaţi în premieră la aceeaşi emisiune!

Cei doi au povestit cum şi-au ales carierele în care au ajuns vedete. Gică Hagi a fost cel care le-a pus această întrebare, cu carneţelul în mână!

„Avem discuţii cu tata de fiecare dată, dar atunci a fost mai serios. S-a aşezat la masă, a venit cu carneţelul„, a spus Kira. „Mereu notează”, a glumit şi Ianis.

„El s-a uitat la amândoi şi a zis: ‘În ce investesc? Vreau să vă ştiu viitorul!’. Eu am spus fotbal şi am plecat imediat. (…) Nu cred că a avut niciun dubiu, dar trebuia să îmi pună întrebarea ca să nu vin eu peste câţiva ani să-i spun: ‘nu m-ai întrebat!'”, a continuat Ianis Hagi.

„Eu i-am spus: ‘te rog, dă-mi două săptămâni de răgaz’. (…) I-am spus că vreau să fiu actriţă. A fost surprins, dar fericit”, a adăugat Kira Hagi.

Reclamă

Aceasta a ţinut să-şi contrazică fratele: „Eu aveam 12 ani, iar tu aveai 10!”, l-a corectat Kira pe Ianis, care credea că discuţia a avut loc cu doi mai târziu.

Kira şi-a lăudat părinţii în emisiune: „Au fost stricţi cu noi, dar ne-a prins bine”, a spus ea. În schimb, Ianis a vorbit despre „povara” numelui Hagi. „Este greu la început, nu poţi să negi, dar înveţi pe parcurs”, a mai declarat Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și