Închide meniul

Alex Chipciu şi-a decis viitorul la CFR Cluj! Anunţul făcut în timpul petrecerii de titlu din Gruia + Ce spune Arlauskis despre reţeta succesului: „Suntem luptători!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 mai 2021, 23:56

Reclamă
Alex Chipciu şi-a decis viitorul la CFR Cluj! Anunţul făcut în timpul petrecerii de titlu din Gruia + Ce spune Arlauskis despre reţeta succesului: „Suntem luptători!

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Alexandru Chipciu, amendat de jandarmi

Alex Chipciu şi-a decis viitorul la CFR Cluj chiar în timpul petrecerii de titlu din Gruia. Mijlocaşul nu are gând să plece în vara aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu şi-a decis viitorul la CFR Cluj: „Nu am vorbit cu nimeni să plec!

Chipciu a bifat 38 de apariţii în acest sezon pentru formaţia ardeleană şi anunţă că nu se gândeşte la plecare. Mijlocaşul se află sub contract cu feroviarii până în iunie 2022.

„Vedem ce va fi de la vară, mai am un an de contract. Nu am vorbit cu nimeni să plec. Dacă va fi structurat la fel şi investiţiile care au fost, e greu să opreşti hegemonia CFR Cluj. Dacă mergem pe aceeaşi linie, e posibil să mai câştigăm. Forţa grupului contează, avem un lot bun, cel mai puternic şi asta a făcut diferenţa”, a declarat Chipciu.

Alex Chipciu
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ce spune Giedrius Arlauskis despre reţeta succesului de la CFR Cluj

Tot în timpul petrecerii de titlu, portarul lituanian a dezvăluit cum au reuşit ardelenii să ajungă la patru titluri consecutive în Liga 1.

„Secretul nostru este spiritul de luptător. Nu avem mare talent, dar suntem luptători”, a spus Arlauskis.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj a egalat un record ce datează de peste 20 de ani. Este prima echipă care reuşeşte să lege o serie de 4 titluri consecutive. Steaua a fost ultima echipă care a reuşit o astfel de performanţă la mijlocul anilor ’90.

CFR Cluj, campioana României! Ardelenii au primit trofeul pe care au pus stăpânire în ultimii 4 ani

CFR Cluj, campioana României 2021- este sintagma la modă în fotbalul românesc. La fel ca în ultimii 4 ani, ardelenii au câştigat titlul în Liga 1. CFR Cluj a impus o adevărată dictatură în Liga 1. Ardelenii au câştigat al patrulea titlu consecutiv şi al 7-lea din istorie.

Ardelenii au primit medaliile de campion şi trofeul imediat după derby-ul câştigat în faţa celor de la FCSB, scor 2-0. Căpitanul Camora, care avea lacrimi în ochi, a ridicat trofeul.

Reclamă
Captură Telekomsport

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și