Închide meniul

OFICIAL Zinedine Zidane, OUT de la Real Madrid! Anunţul făcut de „galactici” şi cine e favorit să îi ia locul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 13:28

OFICIAL Zinedine Zidane, OUT de la Real Madrid! Anunţul făcut de „galactici şi cine e favorit să îi ia locul

Profimediaimages

Zinedine Zidane, OUT de la Real Madrid

„Real Madrid anunţă că Zinedine Zidane a ecis să pună capăt carierei de antrenor la Real Madrid. E timpul să respectăm această decizie şi să îi arătăm aprecierea noastră pentru profesionalismul şi pasiunea arătată în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zidane este unul dintre miturile clubului. Este parte din inima clubului şi Real Madrid va fi întotdeauna casa lui”, se arată în comunicatul oficial al lui Real Madrid.

Pe lista lui Florentino Perez pentru înlocuirea lui Zinedine Zidane se află Antonio Conte, Raul, Pochettino şi Low.

Zinedine Zidane, OUT de la Real Madrid! Motivul plecării

Presa din Spania anunţă că motivul pentru care francezul a luat această decizie este legat de o ameninţare pe care o primise în trecut de la Florentino Perez.

Astfel, conform jurnalistului Manolo Lama, de la Cope, Zidane nu l-a iertat pe preşedintele „galacticilor” pentru un moment petrecut în timpul sezonului, atunci când Perez ar fi lăsat să se „scurgă” informaţia că, dacă nu va trece de grupele Ligii Campionilor, Zizou va fi demis. Jurnalistul Fabrizio Romano a anunţat că antrenorul francez este cel care a decis să plece de la Real.

Reclamă

La acel moment, Zidane nu a avut nicio reacţie, a dus echipa până în semifinalele UEFA Champions League şi a luptat pentru titlul din La Liga până în ultima secundă. Din păcate pentru el, tehnicianul nu şi-a trecut în cont niciun trofeu şi a luat decizia să plece de pe „Santiago Bernabeu”.

Zidane a câştigat 11 trofee ca antrenor principal al Real Madrid. Doar Miguel Munoz, care a câştigat 14, a adus mai multe exponate în sala trofeelor ​​clubului madrilen.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și