Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ioan Andone, povești de senzație cu Dumitrache! Semeghin, reacție fabuloasă când ”Fălcosul” l-a pus să citească o carte

Silviu Corneanu Publicat: 31 mai 2021, 14:17

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ioan Andone, povești de senzație cu Dumitrache! Semeghin, reacție fabuloasă când ”Fălcosul” l-a pus să citească o carte

AS.ro

Ioan Andone, povești de senzație cu Florea Dumitrache

Ioan Andone, povești de senzație cu Dumitrache. Pe vremea când era jucător, ”Fălcosul” stătea în cameră cu ”Mopsul”. Acesta din urmă avea o pasiune pentru romanele polițiste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone, povești de senzație cu Dumitrache

Dumitrache mergea în deplasări fără geantă, având la el doar o carte și o periuță de dinți.

Nea Florică Dumitrache venea în deplasare cu o periuță de dinți și o carte polițistă. Era o onoare să stai cu el în cameră. Îmi zicea:

– Tu stai cu mine în cameră, ai pastă de dinți, da?
– Am nea Florică. Îți duc eu geanta.
– Ce geantă, mă, că eu nu am geantă.

Citea mereu, bine, și eu citeam. Să vă povestesc ceva. Când am ajuns eu antrenor la Dinamo, îl aveam pe Semeghin. Era disperat să joace rummy. El era mereu primul la rummy”, a dezvăluit Ioan Andone la AS.ro LIVE.

Reclamă

Semeghin l-a lăsat mască pe Ioan Andone

Pe vremea când antrena Dinamo, Andone a încercat să-l facă pe Dorin Semeghin să citească o carte. Răspunsul l-a lăsat mască pe tehnician. Fostul fundaș stânga a spus că nu poate citi pentru că îl doare capul.

Am luat o dată o carte de la fiul meu. L-am pus pe fiul meu să îmi povestească, să știu despre ce este vorba. L-am pus să o citească până la finalul cantonamentului. La final, mă duc la el să văd dacă a citit-o”, a povestit Andone la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

– Ai citit cartea?
– Nu am citit-o, nea Ando.
– De ce, mă?
– Mă doare capul dacă citesc.
– Dar la rummy nu te doare?
– Nu.

Andone a pregătit-o pe Dinamo în trei rânduri.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și