Închide meniul

Marius Şumudică, declaraţie de dragoste pentru Constantin Budescu şi Denis Alibec: „Îi iubesc! Ei m-au făcut mare!”

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2021, 16:59

Reclamă
Marius Şumudică, declaraţie de dragoste pentru Constantin Budescu şi Denis Alibec: „Îi iubesc! Ei m-au făcut mare!

Profimediaimages

Marius Şumudică nu mai e antrenorul lui Gaziantep

Marius Şumudică, declaraţie de dragoste pentru Constantin Budescu şi Denis Alibec. „Şumi” le-a transmis un mesaj foştilor săi elevi care l-au ajutat să câştige titlul cu Astra, înaintea amicalelor naţionalei cu Georgia şi Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, declaraţie de dragoste: „Îi iubesc pe Budescu şi Alibec!”

„Doi jucători pe care-i iubesc, pe care i-am antrenat. Am tăria, ca antrenor, să le mulţumesc pentru tot ce au făcut pentru mine la Astra. Aceşti doi jucători m-au făcut mare ca antrenor!

Doi jucători care pot face diferenţa. Budi (n.r. Budescu) a slăbit foarte mult. Am văzut meciul în direct (n.r. aseară). A avut nişte execuţii incredibile, chiar dacă a fost folosit în bandă, ca mijlocaş stânga.

Din păcate, Denis s-a accidentat când a venit în Turcia. Ghinionist! Poate că norocul ţi-l mai faci cu mâna ta, dar el a avut mare ghion”, a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Constantin Budescu şi Denis Alibec revin la echipa naţională şi ar putea juca în amicalul de lux cu Anglia
SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Constantin Budescu şi Denis Alibec revin la echipa naţională. Lotul României pentru amicalul de lux cu Anglia

Mirel Rădoi a convocat 25 de jucători pentru meciurile amicale pe care România le va disputa în luna iunie, cu Georgia şi Anglia.

Reclamă

Constantin Budescu şi Denis Alibec fac parte din lotul cu care România va merge în Anglia, pentru amicalul de lux de pe 6 iunie, contra vedetelor pregătite de Gareth Southgate

România, partide amicale cu Georgia şi Anglia

România-Georgia se joacă pe 2 iunie, iar Anglia-România se pe 6 iunie, la Middlesrbough.

Primul amical se va disputa pe 2 iunie, de la ora 21:45 (ora României), pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, în timp ce al doilea amical va avea loc de la ora 19:00 (ora României), pe stadionul „Riverside” din Middlesbrough.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și