Închide meniul
VIDEO & FOTO

Nadia Comăneci, „zeiţă” şi la 59 de ani! A revenit în sala de gimnastică şi a făcut senzaţie pe bârnă

Publicat: 2 iunie 2021, 15:03

Reclamă
Nadia Comăneci, „zeiţă” şi la 59 de ani! A revenit în sala de gimnastică şi a făcut senzaţie pe bârnă

Instagram Nadia Comăneci

Nadia Comăneci, "zeiţă" şi la 59 de ani

Cu o lună şi jumătate înainte să se împlinească 45 de ani de la primul 10 din istoria gimansticii, Nadia a arătat că încă se descurcă excelent la bârnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci, „zeiţă” şi la 59 de ani!

Nadia Comăneci a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976. A devenit atunci prima gimnastă care a primit nota 10.

Transformare uluitoare a fiului Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci trăieşte o viaţă de nota 10. După ce a scris o pagină de istorie în gimnastică, „Zeiţa” de la Montreal se bucură de viaţa de familie. Locuieşte alături de soţul ei, Bart Conner, în Statele Unite.

Reclamă

Cuplul celebru are o vilă evaluată la 400.000 de dolari în orăşelul Norman, aflat în propiere de Cleveland, Ohio. Căsătoriţi în 1996, cei doi îl au alături pe fiul lor Dylan. Puştiul care urmează să împlinească 15 ani a fost mereu sub lumina reflectoarelor.

Dylan îşi doreşte să calce pe urmele părinţilor. Este un împătimit al sportului şi a câştigat deja un concurs de gimnastică. Practică şi fotbal, hochei, golf şi înot.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Dylan Conner (@dylan._._._._._._._._._.conner)

Copilul Nadiei Comăneci seamănă leit cu Bart Conner (62 de ani), cel care a câştigat două medalii la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 1984.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și