Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Revenirea la FCSB a fost greșeala carierei!” Adi Popa a dat cărțile pe față: ”Am crezut în cuvântul dânsului!” Ce i-a spus Becali la ultima întâlnire

Silviu Corneanu Publicat: 2 iunie 2021, 15:57

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Revenirea la FCSB a fost greșeala carierei!” Adi Popa a dat cărțile pe față: ”Am crezut în cuvântul dânsului!” Ce i-a spus Becali la ultima întâlnire

AS.ro

Adi Popa a dat cărțile pe față privind revenirea la FCSB

Popa a dat cărțile pe față privind revenirea la FCSB. ”Motoreta” se consideră păcălit de Gigi Becali. Popică susține că a avut cuvântul patronului că va juca, dacă se va pregăti cum trebuie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a dat cărțile pe față

Popa a lăsat de înțeles că Gigi Becali a fost influențat în ceea ce-l privește. Mijlocașul susține că a renunțat la o sumă considerabilă de bani pentru a reveni la FCSB. Popa a fost neplăcut surprins să alfe că a fost băgat în șomaj tehnic.

După ce am pățit, revenirea la FCSB a fost una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea. Domnul Becali a insistat ca eu să revin. Era Man accidentat atunci, stătea o perioadă. Am revenit pentru că patronul a insistat foarte mult și avea nevoie de mine. Am renunțat la o sumă mare de bani ca să vin. Echipa era pe ultimul loc.

Nu puteau să îmi plătească cei de la FCSB salariul pe care-l aveam la Reading. Am zis că vin, domnul Becali mi-a zis că dacă îmi fac treaba o să joc. Nu o să își bată joc. Am mers pe încredere, am crezut în cuvântul dânsului. Am jucat bine, am avut evoluții foarte bune.

Ne-am ridicat, am ajuns pe loc de play-off, după care s-a rupt filmul. A venit și pandemia, în care eu a trebuit să fiu trimis în șomaj pentru că nu renunțasem la destul de mulți bani, trebuia să mai pierd o parte. Au fost și presiuni în iarna respectivă, să merg la Voluntari, să-i ajut și pe ei”, a povestit Adi Popa la AS.ro LIVE.

Reclamă

Adi Popa, discuție amuzantă cu Gigi Becali

Adi Popa a dezvăluit cum a decurs ultima discuție cu Gigi Becali. ”Mai ai puțin și scapi”, i-a transmis finanțatorul de la FCSB în momnetul în care a dat ochii cu el la un antrenament.

Am vorbit cu domnul Becali în ultima zi, înainte de a termina contractul. Mi-a zis că gata, ai scăpat, mai ai câteva ore, mergi pe drumul tău.

El nu este un om rău, dar este influențat, primește anumite sfaturi. Nu m-aș mai întoarce pentru că sunt sigur că aș păți același lucru”, a mai spus Adi Popa la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și