Închide meniul

Emilia Muşală, jefuită în miezul zilei, în doar 10 minute, de 60.000 de euro

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 17:12

Reclamă
Emilia Muşală, jefuită în miezul zilei, în doar 10 minute, de 60.000 de euro

Facebook Emilia Muşală

Emilia Muşală a fost jefuită în doar 10 minute

Emilia Muşală, o cunoscută cântăreaţă din România, a spus că a fost jefuită în plină zi. Aceasta a rămas fără bijuterii în valoare de 60.000 de euro. Jaful s-a produs săptămâna trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform primelor concluzii din anchetă, se pare că hoţii au acţionat la pont. Au avut nevoie de doar 10 minute pentru a sustrage bijuteriile din casa cântăreţei.

Miercuri, cât eu eram plecată în oraș, mi-a intrat cineva în casă, mi-au scos cu ranga un geam și mi-au luat absolut toate bijuteriile. I-au interesat doar bijuteriile. Alte lucruri de valoare nu mi-au luat. Nici laptop-ul, nici echipamente pe care le folosesc eu ca să cânt, nici nimic. S-au dus direct pe bijuterii și atât. A durat 10 minute jaful, din spusele poliției.”, a spus Emilia Mușală la Antena Stars.

„Avem camere de supraveghere. Au intrat pe un geam unde nu bate camera și în casă nu era pusă alarmă pentru că era miezul zilei. Bijuteriile au fost în jur de 60 de mii de euro. (…) Se știe foarte clar că a fost cineva care a filat casa de mult timp și că a fost pont. Adică au intrat cu precizie, știau clar ce au de făcut”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Cine e Emilia Muşală

Emilia Muşală a devenit cunoscută după relaţia pe care a avut-o cu campionul la motociclism, Cătălin Cazacu. Mai mult, cei doi s-au despărţit cu scandal, iar artista l-a dat în judecată după ce l-a acuzat că a bătut-o. Judecătorii i-au dat câştig de cauză sportivului. De-a lungul timpului, Emilia Muşală a avut colaborări cu artişti celebri precum Robbie Williams, Nicole Scherzinger sau Leona Lewis.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și